Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Η εταιρεία ΦΙΛΙΑΝΟΣ Α.Ε. από το 1979 δραστηριοποιείται στον χώρο των χυτοπρεσσαριστών προιόντων παράγοντας προιόντα ορείχαλκου, αλουμινίου και ζάμακ υψηλής ποιότητας τόσο για την εγχώρια όσο και για την διεθνή αγορά.

Η εταιρία χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που κατέχει  και έχοντας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της τον πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό (σχεδιαστήριο, μηχανουργείο, τμήμα παραγωγής, βαφής, και  συναρμολόγησης) μπορεί να αναλάβει εξ ολοκλήρου την μελέτη τον σχεδιασμό και  την παραγωγή προιόντων υψηλής ποιότητας.

Όλα τα προιόντα ελέγχονται σε συνεχή βάση και όλες οι παραγωγικές διαδικασίες είναι πιστοποιημένες με το διεθνές πρώτυπο iso 9001.

η εταιρία  χάρη στην πολύχρονη πείρα, τις καινοτόμες προτάσεις και τις ανταγωνιστικές τιμές αναλαμβάνει σπουδαία έργα αναγνωρισμένων πελατών, και έχοντας την  δυναμική έχει δημιουργήσει και έχει διοχετεύσει στην αγορά με μεγάλη επιτυχία την δική της σειρά ορείχαλκου και αλουμινίου  διακόσμησης μνημείων.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, να συζητήσουμε τις προτάσεις και τις ιδέες σας, διατηρώντας τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια.